HEERHUGOWAARD - Voor de zomer kregen theaterliefhebbers al een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen bij Cool kunst en cultuur, maar vanaf woensdag 1 september om 10:00 uur kunnen er ook kaarten gereserveerd worden voor álle voorstellingen vanaf januari 2022. Hierdoor is het volledige theaterseizoen bekend! Het programma is vanaf zaterdag 28 augustus 14:00 uur te bekijken op www.coolkunstencultuur.nl.


Tipje van de sluier
Het rijtje van grote namen die in het najaar komen, zoals Marc-Marie Huijbregts, Roué Verveer, Dolf Jansen en Ali B, krijgt vanaf januari een waanzinnig vervolg. Zo ontvangen we in 2022 onder andere cabaretier Richard Groenendijk en multitalent Ellen ten Damme, maar ook cabaretière, schrijfster en presentatrice Paulien Cornelisse staat weer op de planken. Marit Beers, mede verantwoordelijk voor de programmering: “Ook de tweede helft van het theaterseizoen is gevuld met geweldige voorstellingen. Van hilarisch cabaret tot waanzinnige dans en van prachtige toneelstukken tot magische theatervoorstellingen voor de hele familie. Een echte aanrader is de aangrijpende voorstelling Festen waarin Peter Heerschop, André Dongelmans, Thijs Römer, Viggo Waas en andere topacteurs hun krachten bundelen en samen op de planken staan.”

Een complete avond uit
Ga je voor een complete avond uit? Reserveer dan een heerlijk arrangement in Café Cool tegelijkertijd met je theatertickets. Met Cool Hapas kun je bourgondisch genieten voorafgaand aan de voorstelling met kleine warme en koude gerechten. Nog even gezellig napraten over de voorstelling aan een gereserveerde tafel? Kies dan voor het Nagenietarrangement. Esther de Koning (manager Events & Horeca): “Nieuw dit jaar is het Theaterdiner, waarbij je bij een aantal geselecteerde voorstellingen in de watten wordt gelegd door de examenleerlingen van het Horizon College. Zo geniet de bezoeker van een heerlijk driegangendiner en heeft de leerling de mogelijkheid om af te studeren. Een geweldige samenwerking!”

Veilig naar het theater
Om voorstellingen bij Cool kunst en cultuur te bezoeken heb je per september een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Lineke Kortekaas (directeur): “Wij volgen hierin het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen. We zijn blij dat we de theaterdeuren weer voor onze bezoekers mogen openen en op deze manier zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van kunst en cultuur en de spelers kunnen niet wachten om na lange tijd het podium weer te kunnen betreden.” Het Coronatoegangsbewijs krijg je door een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app.

Reserveren
Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen kunnen vanaf woensdag 1 september 10:00 uur gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl en bij de servicebalie van Cool.