HEERHUGOWAARD - Op zondag 5 november 2017 vindt, in de Brink te Obdam, alweer de vierde editie van de Creatieve Wintermarkt Obdam plaats! Op deze sfeervolle en gezellige wintermarkt exposeren en verkopen hobbyisten uit de omgeving hun eigen gemaakte creaties.

Ook dit jaar is er weer een groot aanbod van vele verschillende hobby’s. Tijdens de wintermarkt is onder andere het volgende te bewonderen: klein brocante, steigerhouten decoraties, haken, wolvilt, patchwork-cadeautjes, 3D-kaarten en fotokaarten, geëtst glas, breiwerk en borduurwerk, mozaïek, bloemstukken, chutneys en nog veel meer. En natuurlijk staan de gezellige houtdraaiers er ook dit jaar weer.

Naast de creatieve kraampjes is er een gratis creatieve kinderactiviteit voor kinderen t/m 12 jaar. Dit jaar gaan er leuke winteruilen gemaakt worden. De Brink verzorgd een gezellige terras, en de markt wordt aangekleed in een winterse sfeer. Mede dankzij fantastische nieuwe sponsors, wordt deze markt mogelijk gemaakt: Dekamarkt Obdam, Loos Betonvloeren en Braas Brood -en Banketbakkerij.

De Creatieve Wintermarkt Obdam vind plaats op zondag 5 november 2017 in dorpshuis de Brink te Obdam (Dorpsstraat 155, 1713HE in Obdam). U bent van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.30 uur. De entree is gratis en iedere bezoeker krijgt een lootje bij binnenkomst waarmee u wellicht een prijsje kunt winnen. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.creatievewintermarktobdam.nl.