Obdam, gebeurt daar weleens wat voor mensen die zin hebben in feestje ? Dat is de vraag die al snel opduikt als je de jongeren tussen 'hemelsbreed' 16 en 25 jaar aanspreekt. Nou ... JA kunnen wij zeggen, en wij dat zijn Ronald Kooij, eigenaar van Nelly's Cafe en Glenn Beense, partyorganisator van vele grote evenementen en ex club eigenaar uit Purmerend: "Wij gaan vanaf 12 September knallen in Obdam" !

Om te beginnen komt op Zaterdag 12 September JAYH optreden, JAYH scoorde een nummer 1 hit met het nummer "Mooie Dag" en samen met The Partysquad is hij verantwoordelijk voor de hit "Helemaal naar de klote" ook DJ's Glenn B (organisator Glenn Beense), Brosiaz en de Heerhugowaardse DJ's Make & Take zullen jullie laten dansen, zweten en meenemen in een vibe waar Obdam "U" tegen zegt.

De zogenoemde "Super Saturdays" zullen zo ongeveer om de week plaats vinden in Cafe Nelly's met als extra een Super Sunday in de Herfstvakantie waar de wereldberoemde DJ DARKRAVER het gebouw op z'n grondvesten zal laten bewegen ! Verwacht verder een compleet nieuw interieur in het Cafe met CO2 kanonnen, wat je op alle grote feesten ook ziet, een Lasershow, VIP Tafels, een outdoor Chillruimte (rookruimte) en heel veel gekkigheid: "Wij willen Obdam laten zien dat je hier ook kan feesten" aldus organisator Glenn Beense.

Verder kan je tot eind van het jaar de meest populaire artiesten verwachten zoals Dave Roelvink, DJ Jean, Team Rush Hour en partyconepten zoals Latino Grooves, Flirt en het nieuwste partyconept "SELFIE" waar alles uiteraard draait om foto's die je van jezelf maakt ! Facebook: Saturdays at Nelly's voor meer info.