HEERHUGOWAARD - Na de succesvolle eerste editie in april, komt het Cultureel Café terug! Op zaterdag 7 oktober verwelkomen initiatiefneemsters en presentatoren Annek Groot, René Schreuder en Ingrid Koens weer diverse lokale, creatieve talenten waaronder beeldend kunstenaar Patrick van der Linde, singer-songwriter Renée Spijker en de nieuwe directeur van Cool; Hans Lebouille.

Poëzie en interview

Dichter Dick van Hoeve komt zaterdagmiddag zijn eigen gedichten voordragen. Ook is er een optreden van Frannek, het dichtersduo bestaande uit Frank Haanebrink en Annek Groot. Tevens maakt u tijdens het Cultureel Café kennis met de nieuwe directeur van Cool, Hans Lebouille.

Kunst en muziek

Kunstkerk Heerhugowaard zal deze middag een aantal schilderijen uit haar omvangrijke uitleen exposeren en met kunstenaar Patrick van der Linde bespreken we zijn creaties. De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door singer-songwriter Renée Spijker. Ook zullen leerlingen van de afdeling muziekeducatie van Cool een miniconcert geven. Tevens zullen we deze middag een kijkje achter de schermen in de Rodi Media zaal (de theaterzaal van Cool) waar ‘s avonds de voorstelling The Play That Goes Wrong plaatsvindt.

De presentatie is deze middag in handen van Ingrid Koens en gastpresentator René Schreuder. Het Cultureel Café op zaterdag 7 oktober in Café Cool start om 15:30 (inloop vanaf 15:00 uur). De toegang is gratis en is tevens rolstoeltoegankelijk.