HEERHUGOWAARD - Over twee maanden vindt het gratis toegankelijke Mixtream Festival 2018 plaats in Heerhugowaard. Het programma van het Dance-podium is nu helemaal rond en de organisatie kondigt met trots de line-up aan. Voordat de eerder aangekondigde hardcore-DJ Charly Lownoise afsluit treden hitmachine $hirak, futurebeats DJ NΔLΔ, en de Amsterdamse DJ’s Mairo Nawaz en Vuur op. Ook lokale artiesten Snoodaards, Babyfood, Embraise,Merow en Yoanne zijn van de partij. Op zondag 26 augustus vindt Mixtream Festival plaats in het Rosarium Park.

De populaire producer $hirak domineert de hitlijsten van de afgelopen jaren. Hij produceerde onder meer hits als ‘Drank & Drugs’ van Ronnie Flex & Lil’ Kleine en ‘Jungle’ van Broederliefde. Ook met Boef, Ali B en Famke Louise maakte hij nummers. Als DJ is $hirak net zo gevarieerd als producer. Verwacht een eclectische set van tropische beats en eigen bekend werk.

De uit Utrecht afkomstige NΔLΔ laat over heel de wereld haar muziek horen waaronder in Miami, Los Angeles, New York, Toronto, Rome en Parijs en binnenkort dus ook in Heerhugowaard. In de zomer gaat er niks boven de vibes van Mairo Nawaz en Vuur. Met invloeden van disco, soul, reggae, R&B, hiphop en jazz schijnt het zonnetje nog net even een straaltje harder.

Uit de Mixtream Contest kwamen eerder de DJ’s Merow en Embraise voort. Nu is ook zangeres Yoanne uitgenodigd. Ze deed mee in de live-categorie maar past met haar muziek ook uitstekend bij het Dance-programma. Oud-programmeur van het Dance-podium Bo van de Wall-Perné en zijn kameraden draaien in de middag onder de naam Snoodaards de schurkachtigste platen en DJ-team Babyfood zal dit jaar weer de dag openen.

Volgende week wordt de grote headliner van het hoofdpodium bekendgemaakt. Pinnen wordt aangemoedigd op het festival.

Mixtream Festival wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. Wil je graag meehelpen? Meld je aan via vrijwilligers@mixtream.nl.