ALKMAAR - De Formule 1 Show maakt een pitstop in TAQA Theater De Vest. Olav Mol & Jack Plooij komen met een exclusieve kijk achter de schermen van Formule 1.

Verslaggevers Olav Mol en Jack Plooij zijn al jaren dé experts op het gebied van Formule 1. Om hun passie met het publiek te delen maken ze een tour langs de Nederlandse theaters. Op dinsdag 14 mei geven ze het Alkmaarse publiek exclusief een kijkje in de wereld van Formule 1. Met interessante feiten, anekdotes en geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen!

Van geschiedenis tot feitjes
De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitsstraat en interviewt coureurs.

Meer informatie en toegangskaarten
De Formule 1 Show met Olav Mol en Jack Plooij is op dinsdag 14 mei om 20.15 uur in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 27,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).