HEERHUGOWAARD - De Nederlandstalige radiozender RADIONL komt op zondag 3 juli met de RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard in de gemeente Dijk & Waard met een dijk van een line-up!


Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Vinzzent, Jan Biggel, Henk Damen, Rob Zorn, Monique Smit, Pascal Redeker, Rudy de Wit, Helemaal Hollands, Joost de Vries, Kimberly, Bastiaan Ragas, Chris Bruijn, en Rutger van Barneveld treden voor u op tijdens deze editie van de RADIONL Zomertoer.

En belangrijk!
Kom op tijd want o.a. Jan Smit zal aan het begin van het evenement al optreden. Live op radio en tv

Op zondag 3 juli is iedereen welkom vanaf 12.00 uur. Om 21.00 uur is het evenement ten einde. Het gehele concert is live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en op RADIONL.TV

Kinderactiviteiten
Naast het muzikale programma worden er op en rond de IJsbaan ’t Kruis allerlei neven activiteiten georganiseerd en wordt er ook aan de kinderen gedacht: kermisattracties, tattoo, schminken, nagelversiering, poffertjes, speeltuin en spelletjes.

De RADIONL Zomertoer is inmiddels een begrip in de gemeente, waar alweer 10 jaar geleden de allereerste editie van plaats vond. De zomertoer is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen, en beloofd weer een groot familiefeest te worden.

Tal van bekende artiesten hebben de afgelopen edities opgetreden zoals René Froger, André Hazes, Wolter Kroes, Frans Bauer, Peter Beense, Tino Martin, Snollebollekes, Nick & Simon, Frans Duijts, Django Wagner, Mart Hoogkamer, John West, Gerard Joling, Rene Karst, Glennis Grace, Monique Smit en vele anderen. Op het festival maken meer dan 20 Nederlandstalige artiesten hun opwachting met een live optreden.

RADIONL Zomertoer Heerhugowaard
Datum: 3-07-2022
Tijd: 12.00 - 21.00
Radioshow: 13.00 - 18.00
Waar: IJsbaan terrein 't Kruis
Adres: Hoek Rustenburgerweg/Jan Glijnisweg - Heerhugowaard
Toegang: Gratis
Hoe: Kom op de fiets!

Door de donaties van de gemeente, stichting Nut en diverse sponsoren is het uniek in zijn soort want het grote muziekfestival is geheel gratis te bezoeken. Het is overigens niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Kijk voor meer informatie op www.zomertoerhhw.nl