HEERHUGOWAARD - Joost de Vries treedt als zanger & entertainer alweer heel wat jaren op en kan teren op een breed allround Engels, - en Nederlandstalig repertoire. Als Heerhugowaarder is hij er bijzonder trots op dat hij nu met zijn eigen liedjes op een hele speciale locatie, in het Oude Gemaal van poldermuseum Heerhugowaard heel intiem kan optreden voor de mensen die hem al die jaren volgen. Hij zal op zondag 17 november uitvoeringen brengen van al zijn eigen uitgebrachte nummers, maar ook zal de release plaats vinden van een nieuw nummer.


‘Het is toch fantastisch dat je ook de mooie luisterliedjes kunt brengen die je normaal gesproken tijdens een feest niet kunt doen op de bühne’.


Singles die het prima deden in Nederlands radioland waren o.a.: ‘In de zon’, Adieu mijn vriend, ‘Wat een geluk’, ‘Jij bent mooi’, ‘Het eind van ons latijn’, ‘Zing maar na’, ‘Het is weer zomer’ en ‘Passie’ behaalde diverse noteringen. Nu komt hij dus met een uptempo nummer uit en is getiteld ‘Jij en Ik’. De single is vanaf heden te streamen en te downloaden op de bekende platforms zoals spotify. Het lied is geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Lei de Bruyn van Royal Music Productions en de plugging zal lopen via Showbizzinfo. De single wordt dus gepresenteerd tijdens een intiem concert op 17 Nov 2019 waar de zanger al zijn eigen nummers uit het heden en verleden zal brengen voor een selecte groep die Joost al die tijd volgen.
Meer informatie? www.boekjoost.nl

Boek nu dus snel je ticket waarbij je voor 10 euro een drankje krijgt in café De Pomp als ook het album ‘Passie’ ontvangt. Tevens mag men een GRATIS bezoek brengen in het Poldermuseum zelf.
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-joost-de-vries-62802764760