HEERHUGOWAARD - De legendarische rockmusical Rocky Horror Show komt op donderdag 7 oktober met een sterrencast naar Cool kunst en cultuur. Het fenomeen is genomineerd voor maar liefst vijf Tony Awards en staat wereldwijd bekend als waanzinnige rockmusical!

Wereldwijde must-see
Zet je schrap voor een hilarische rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen. Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter en zijn blonde supercreatie Rocky. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest.

‘Rocky Horror Show’ is een legendarische rockmusical met in de hoofdrol Sven Ratzke, bekend van zijn bejubelde shows ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’. De voorstelling is een wereldwijde must-see waarbij meedoen is toegestaan!

Tips & tricks
Iedereen die nog nooit bij een live uitvoering van Rocky Horror Show is geweest, staat bekend als een Rocky Horror Virgin. Voor elke eerste keer geldt; een goede voorbereiding is het halve werk en neem je tijd. De makers van de show delen daarom alvast enkele tips & tricks om ultiem te kunnen genieten van deze legendarische voorstelling! Bekijk de tips op www.coolkunstencultuur.nl.

Maak je bezoek compleet
Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling Cool Hapas en geniet van een variatie aan heerlijke hapjes voor €14,50 p.p. Of beleef je avond uit als VIP en geniet met het Gouden Stoel-arrangement van een welkomst- en pauzedrankje aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel.

Reserveren
Kaarten voor de Rocky Horror Show en horeca-arrangementen zijn te reserveren via de website en bij de servicebalie van Cool (072 576 09 55).