OUDKARSPEL - Indian Summer Festival maakt vandaag een hele reeks nieuwe namen bekend voor de aankomende editie in 2023. Naast de eerder bevestigde hiphopformatie The Opposites zullen onder meer DI-RECT, Goldband, Broederliefde, Natte Visstick en Maan het podium betreden. De kaartverkoop start aankomende woensdag 14 december, om 12:00, met een exclusieve voorverkoop.

Knallers bovenaan het programma

Indian Summer Festival 2023 presenteert een sterk en veelzijdig programma. Het festival, dat afgelopen jaar na twee jaar afwezigheid terugkeerde met een uitverkochte editie, spreekt de ambitie uit om voor het tweede jaar op rij door te groeien in capaciteit. Deze uitspraak wordt kracht bijgezet met een overtuigende lijst artiesten die vandaag bekend werd gemaakt voor het programma. Naast de eerder aangekondigde afsluiter The Opposites, zal de razend populaire popgroep Goldband hun opwachting maken op de Mainstage van Indian Summer 2023. Daarnaast zullen de immer-relevante popband DI-RECT en Nederlandse superster Maan afreizen naar het recreatiegebied Geestmerambacht.

Grote sterren en snelgroeiende talenten kleuren het festival


Naast de eerdergenoemde headliners presenteert Indian Summer nog vele andere artiesten, die het programma in de breedte komen versterken. Zo komen $hirak en Monica Geuze samen naar het festival voor een zeer exclusieve DJ-set, die aankomende zomer maar op een handjevol locaties te zien zal zijn. En maakt ook Natte Visstick, één van de vaandeldragers van het nieuwe fenomeen memetechno, zijn opwachting. Het hiphopgenre is de aankomende editie weer goed vertegenwoordigd met de aankondiging van de Rotterdamse hiphopgroep Broederliefde, Yung Dada en het razendsnel groeiende duo Siggy & D1ns uit het nabijgelegen Zaandam.

Dit is in lijn met de visie van het festival om jaarlijks een bomvol programma te presenteren met aandacht voor de grootste namen en populairste nieuwkomers uit de Nederlandse muziekwereld. Ook de liefhebber van elektronische muziek kan namelijk zijn hart ophalen bij Indian Summer, met de bevestiging van Fab x Paans, Sieneaux en Vunzige Deuntjes Soundsystem. En voor de grootste feestgangers keert Rudi's Après-skibar terug, waar Arjon Oostrom, Der Rudi & Size Does Matter, Otto Lagerfett en Rene Karst het publiek ouderwets zullen opzwepen. De komende tijd maakt de organisatie nog meer namen bekend.

Kaartverkoop

Dit jaar werkt de ticketverkoop van Indian Summer Festival met fases. Op woensdag 14 december om 12:00 start de besloten voorverkoop van Indian Summer Festival. Hierbij krijgt men gedurende 24 uur toegang tot voordelige tickets voor de prijs van de editie uit 2022. Op vrijdag 16 december gaat de reguliere kaartverkoop van start, om 12 uur 's middags via
www.indiansummerfestival.nl