HEERHUGOWAARD - Het belooft nu al de grootste "Throwback Party" van het jaar te worden. Op zaterdag 12 oktober staat FG Live in het teken van Disco In Concert, waarbij het onmogelijk is dat de voetjes niet van de vloer gaan. Op deze avond een spectaculair optreden van "The Chicago Funk" bekend als de runner-up van het SBS6-programma "The Tribute Battle of the Bands" en daarnaast optredens van Desray, Floortje Smit en Eric Jacott. Plateauzolen, wijde pijpen en heel veel glitter toegestaan, want dit feestje wil je niet missen!


Onder de naam The Mighty Elements Band, welke inmiddels is aangepast naar The Chicago Funk, maakte deze Earth Wind & Fire Tribute Band furore tijdens de opnames van The Tribute Battle Of The Bands in 2023. Zo gauw deze band begint te spelen waan je je in "Boogie Wonderland" en een heuse "Fantasy" en is het onmogelijk stil te blijven staan en uiteraard hoor je ook "September" zelfs in oktober. Achter de latere winnaar Bouke behaalde The Chicago Funk een verdienstelijke tweede plaats en sindsdien speelt men louter voor uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.

Bij het horen van de naam Desray Manders gaan de gedachten gelijk uit naar 2 Brothers on the 4th Floor die in de jaren '90 een internationaal miljoenenpubliek hadden. Desray heeft echter veel meer noten op haar zang en is inmiddels groots in het Nederlandse muzieklandschap als winnares van het NPO-programma "Amazing Grace", met haar eigen theaterprogramma en als songwriter en ondernemer. Deze avond laat Desray al haar kwaliteiten horen in een geweldig optreden.

Ook Floortje Smit heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse muziekwereld. Ooit werd ze tweede in IDOLS en vele jaren later zou zij nog meer indruk maken met haar uitvoering van "Alone" in The Voice of Holland. Haar optredens in dat programma leverde uiteindelijk een derde plaats op en vele miljoenen views op YouTube. Tevens speelde Floortje een absolute glansrol in de musical "We Will Rock You", waar zij zelfs het podium mocht delen met Queen-legendes Brian May en Roger Taylor.

Eric Jacott is niet alleen de broer van zangeres Ruth Jacott, maar tevens samen met Marcel Bogarde de grondlegger van Timeless die met hun debuutsingle "Where is the Love" een dikke top 10 hit scoorden. Onder de naam "New Timeless" treed men nog steeds op en Jacott is zodoende een graag geziene artiest in vele discotheken en clubs door het hele land.

Disco in Concert in FG-LIVE wordt zonder twijfel het grootste 30+ feest van het jaar en brengt je "Blast from the Past". Daar moet je dus gewoon bij zijn!

De ticketverkoop is reeds van start gegaan via de website Disco in Concert, maar wees er snel bij als je dit feest niet wilt missen

Tevens meer info via onze socials op Facebook en Instagram

Disco In Concert
Datum: Zaterdag 12 oktober 2024
Aanvang: 20.00
Leeftijd: 30+
Tickets: https://discoinconcert.eu/

Disco in Concert wordt mede mogelijk gemaakt door XYTO Media, Grillhelden en DFV Productions.