Begin je kerstvakantie met een knalfeest want niemand minder dan dj Galaga, de populaire dj die iedere keer in staat blijkt te zijn om heel Nelly`s compleet op de kop te zetten, is weer van de partij. Galaga is een van de meeste bekende en tevens toonaangevende feest-dj‘s en is met een vrolijk stampende Dancebeat bekend geworden in heel Nederland. Zijn agenda puilt uit van de optredens en Ronald Kooij is daarom maar al te blij dat hij deze artiest weer heeft kunnen strikken voor een avondje Nelly`s. `Zijn vorige optredens waren bijzonder succesvol en ons publiek heeft iedere keer volop genoten‘, aldus Kooij, die dj Galaga ook enorm waardeert vanwege zijn goede performance.

‘Iedere show is weer anders en altijd weer is het een groot feest. Het publiek raakt bijna in extase tijdens zijn optredens en ook het nuchtere publiek van Nelly`s is daar geen uitzondering op. Het is dan ook niet voor niets dat we alleen maar positieve geluiden horen op de optredens van dj Galaga. Het gaat niet alleen om de muziek, maar zijn optredens zijn een ware belevenis voor alle zintuigen.

DJ Galaga treedt op vanaf 23.00 uur, ben je voor 22.00 uur binnen, dan betaal je geen entree van €5.- in het voorprogramma van Galaga staat de lokaal zeer bekende DJ Mike V. Tot ziens in Nelly's, Dorpsstraat 152 te Obdam.