HEERHUGOWAARD - Het laatste weekend van januari zet Cool kunst en cultuur tijdens het Nationaal Theater-weekend het jarige theater op z’n kop. Dit viert Cool met drie onvergetelijke voorstellingen. Vanaf heden onthult Cool met trots de namen. Op zaterdagmiddag 27 januari trakteert ‘Mees Kees Op Kamp’ de hele familie op een geweldig avontuur, gevolgd door een optreden van cabaretier Sezgin Gülec later op de avond. Alsof dat nog niet genoeg is, sluit Cool op zondagmiddag 28 januari met het dansgezelschap Oxygen het theaterweekend af.


Voorstellingen

Op zaterdag 27 januari kan iedereen vanaf 8 jaar mee op avontuur met Mees Kees en zijn klas. Ondanks het goed dichtgetimmerde werkplan van mevrouw Dreus weet Mees Kees zelf van een leerzame werkweek op kamp een geweldig avontuur te maken. Pak je tandenborstel in en ga mee op dit geweldige kamp!

Zaterdagavond staat cabaretier Sezgin Gülec in Toon, de nieuwe kleine zaal. De optredens van Sezgin Güleç zijn volgens velen niet voor tere zieltjes..Op zondagmiddag 28 januari sluiten de danseres van Oxygen het weekend af. Laat je in deze dansvoorstelling omverblazen door de unieke combinatie van dans, blacklight, schaduwspel en projecties.

Tickets

Tickets voor deze drie voorstellingen kosten slechts €10,- en zijn te reserveren via de website van Cool of via de servicebalie van het theater (072) 576 09 55.

Meer informatie over het Theaterweekend 2024: www.coolkunstencultuur.nl/theaterweekend2024