HEERHUGOWAARD - Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens… Herkenbaar? Kom dan naar de voorstelling ‘Huisvrouwen bestaan niet’ op zaterdag 18 maart bij Cool kunst en cultuur. Humoristisch, herkenbaar en vol chaos!

Huisvrouw of niet?
We maken kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie. Ze proberen elkaar ervan te overtuigen dat hun manier de beste is. Ze zijn alle drie verschillend, maar over een ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet. Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.

Powervrouwen
Gijsje (29) heeft smetvrees en is zo’n beetje bang voor alles en iedereen. Halfzus Marjolein (39) neemt alles zoals het komt, ook als het niet komt. En moeder Loes (59) heeft een extravagante levensstijl, zij staat misschien nog wel het meest in de bloei van haar leven. Deze drie rollen worden gespeeld door de top actrices Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux.

Meer informatie & reserveren
Huisvrouwen bestaan niet zie je op zaterdag 18 maart om 20:15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.