HEERHUGOWAARD - Dit jaar gaan we op vakantie in eigen land! Met prachtige muzikale voorstellingen van o.a. Ed Struijlaart en The Wieners en de leukste cabaretiers zoals Louise Korthals en Viggo Waas, zit je deze zomer bij Cool kunst en cultuur goed én veilig.

Muziek op de planken

De beste muzikanten betreden deze zomer het podium. Zo brengen The Wieners een ode aan The Everly Brothers en bezorgen Ruben Hoeke en Henk Pepping een avond vol Boogie Woogie, Blues en Rock & Roll. Ook zien we Ed Struijlaart – na zijn succesvolle show in 2019 – weer terug op de planken. Met zijn persoonlijke programma vol bekende én nieuwe nummers neemt hij je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar. In augustus geniet je van onder andere een ode aan Steely Dan en herbeleef je de rauwe boodschap van The Doors.

Train je lachspieren
Na maanden van stilte is het tijd om de lachspieren weer te trainen. Louise Korthals gaat daarom op hilarische wijze met alles de muzikale confrontatie aan en Viggo Waas komt met ‘De Meestervoorspeller’ met een partij onvoorspelbaar cabaret. Ook kun je deze zomer meerdere keren genieten van het Cool Comedy Café, dat i.v.m. de afstandsmaatregelen in de Rodi Media zaal plaatsvindt.

Voor de kinderen
Laat ook de kinderen deze zomer de magie van het theater beleven. Ontdek bijvoorbeeld in een voorstelling vol theatertovenarij alle 13 verdiepingen van de waanzinnige boomhut, inclusief vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla (5+)! Zing op zaterdag 22 augustus met je spruit mee met de leukste, vrolijkste, mooiste en grappigste liedjes van Ageeth de Haan (2+).

Filmclub Cool
Plof ook neer in onze rode pluchen stoelen en geniet van sterren van wereldklasse op het witte doek tijdens Filmclub Cool! ⁠Geniet van de extravagante optredens van Elton John (Taron Egerton), de muzikale parels van Queen in Bohemian Rhapsody, de prachtige zangstem van Barbra Streisand in A Star Is Born en de symfonische rocknummers van Pink Floyd in Roger Waters The Wall.

Unieke setting
De stoelen in de theaterzaal zijn geplaceerd in setjes van twee en staan op veilige afstand van elkaar vandaan. Zo kun je onbezorgd genieten van geweldige voorstellingen. “De zaal zag er nooit eerder zo anders, maar toch intiem uit. Een bezoek aan ons theater met deze opstelling van de zaal zal je niet snel vergeten”, aldus Rob Scheeren (techniek).

Reserveren Kijk voor het volledige programma, meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.