HEERHUGOWAARD - Popweekend Dijk en Waard, het succesvolle festival, heeft een nieuwe locatie gevonden. Na twee jaar van wisselen tussen de IJsbaan in ’t Kruis en de voetbalvelden van WMC, zal het evenement de komende jaren plaatsvinden op Strand van Luna op de terreinen van FG Live. Tevens is FG Live partner geworden van het evenement.


De organisatie maakte vandaag bekend dat de opzet van het evenement niet zal wijzigen. Dennis Luken namens de organisatie: “We zijn heel blij met de nieuwe locatie, hier kunnen we de komende jaren verder bouwen aan een succesvol festival, samen met onze nieuwe partner FG Live. De opzet van Popweekend zal gelijk blijven, we plaatsen wederom een grote feesttent, met een groot podium waarop de bekende artiesten weer hun kunsten kunnen vertonen. Wie dat worden, dat maken we in februari bekend. Wel start vandaag al de voorverkoop! Om te vieren dat we een nieuwe locatie hebben, verkopen de we eerste 500 tickets voor maar 25 euro per stuk (reguliere kaarten gaan € 32,50 kosten)”.

Waarom verhuizen?

De reden voor de verplaatsing heeft een aantal oorzaken, aldus de organisatie. Allereerst de slechte gesteldheid van het IJsbaan terrein. Hierdoor moesten we noodgedwongen al een aantal keer verplaatsen op het laatste moment, wat natuurlijk niet ideaal is. Verder is het met de geluid restricties van de gemeente in combinatie met de wensen van de bands steeds lastiger om de juiste acts te boeken. Ook wil je natuurlijk geen overlast veroorzaken voor de omwonenden, die erg dicht op het evenementterrein wonen. Alles opgeteld was een verhuizing naar Strand van Luna voor ons een logische keuze.

Popweekend Dijk & Waard vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni 2024. Het terrein zal om 15.00 uur openen en gedurende de dag en avond zullen bekende bands, artiesten en DJ’s gaan optreden. Tevens is de organisatie nog bezig met een aantal leuke verrassingen! Meer info volgt snel via we website en social media kanalen van Popweekend.

Popweekend Dijk & Waard 2024 zal weer als vanouds sfeervol, gezellig en leuk worden, een groot feest voor bezoekers, vrijwilligers, medewerkers en artiesten. We hebben er zin in!

Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn te koop vanaf a.s. vrijdag 12 januari, 13.00 uur via www.popweekenddijkenwaard.nl.

Popweekend Dijk & Waard 2024

Datum: zaterdag 1 juni 2024

Locatie: Strand van Luna, Heerhugoewaard

Tijden: terrein open om 15.00 uur

Leeftijd: Alle leeftijden

Kaartverkoop start op vrijdag 12 januari, om 13.00 uur

Kaartverkoop en informatie via www.popweekenddijkenwaard.nl