HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 14 juli 2018 is het zover: het eerste eigen concert van Popkoor Prestige Alkmaar! Na ruim twee jaar repeteren, instuderen en polijsten zal het 120 personen tellende popkoor een echte show neerzetten, onder leiding van dirigente Brenda Stolk.


Het zal een avond worden waarbij je niet in je stoel zult kunnen blijven zitten! Er worden twee shows gedaan, eentje om 15.30 uur en eentje om 20.00 uur. Tickets zijn € 24,50. Ben je lid van Prestige? Dan krijg je korting en is een ticket € 21,00. Voor de middagshow is er voor kinderen tot 16 jaar een speciaal tarief: € 12,50.

Wil je er écht een avondje uit van maken? Dan kun je kiezen voor een VIP ticket (€ 32,- en voor Prestige leden € 28,50). Als VIP word je apart ontvangen met een drankje, zit je vooraan bij de show en krijg je een meet-and-greet met de zangers en zangeressen van het koor!

De locatie is Cool: een prachtige locatie voor een prachtige show!

Het thema van de show is “From Shower To Show”. Trek dus je mooiste show outfit aan, ook voor het publiek is het een feestje en avondje uit!

Voor meer informatie, kijk dan op de website van Cool Kunst en Cultuur