In de Kunstkerk aan de Stationsweg 53 in Heerhugowaard kunt u op 6 december schilderen onder leiding van Rem de Boer. Iedereen die kennis wil maken met doek, verf en penseel is van harte welkom. Ook geoefende schilders kunnen inschrijven. De workshop heeft als thema: “ Engelen”.

Op de vraag hoe Rem zelf denkt over engelen antwoordde hij: “ Er lopen heel veel mensen rond die engelen zijn”.

Tijdens de workshop geeft Rem kleuradvies en begeleiding. Hij geeft als voorbeeld:  engelen met kleine vleugels, deftige engelen en vliegende engelen. Een bescherm-engel of een engeltje met een ster. Hoe leuk is het niet een foto te maken van uw schilderij en er een persoonlijke kerstkaart van te maken.

Plaats            Kunstkerk, Stationsweg 53 in Heerhugowaard

Datum           Dinsdag 6 december

Tijd              10.00 tot 12.30 uur

Kosten           €20  incl. materiaal (doek 30x40 cm ), koffie of thee

Wilt u er bij zijn, stuur dan uiterlijk 1 december een mail naar: info@kunstkerkheerhugowaard.nl, onder vermelding van:  Workshop Rem

Uw gastheer op 6 december is Rem de Boer.

Nieuwe kunst in Kunstkerk Heerhugowaard

Nu de bomen krampachtig hun blaadjes vasthouden na de meteorologische ommekeer van 1 november, wordt het weer eens tijd om wat nieuwe kunst te snuiven. Zo dacht ook Kunstkerk Heerhugowaard en deed een aankoop van 30 nieuwe werken. Deze worden toegevoegd aan de bestaande collectie. Het gaat om de volgende kunstenaars:

JAN HOLLENBERG, YVONNE ALTING, BONNIE SEVERIEN, WIM KLOUTH, TON VAN KESTEREN, KEES VAN DE NES, LIZAN VAN DIJK, PE GROOT EN WILLEM HOPMAN.

Sommige werken zijn het feest der herkenning, andere zijn verrassend nieuw van techniek en kleur.

Meer dan de moeite waard om een kijkje te komen nemen in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Voor openingstijden zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden