HEERHUGOWAARD - Expeditie Eiland, met o.a. Ferry Doedens, Jelka van Houten en Lone van Roosendaal, is een spannende en komische musical met een vette knipoog naar Expeditie Robinson. Drie compleet verschillende gezinnen strijden voor de hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro. Wie wint het eiland? Ontdek het op donderdag 6 en vrijdag 7 december bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard!

Expeditie Eiland
Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe televisieprogramma Expeditie Eiland. Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, zijn op dit eiland tot elkaar veroordeeld. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons en strijden voor de hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro.

In een wirwar van beproevingen komen de kandidaten in steeds vreemdere situaties terecht. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Voor ze het weten hebben de kandidaten elkaar harder nodig dan ooit.

Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?

Meer informatie
Expeditie Eiland is op donderdag 6 en vrijdag 7 december te zien in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl. Kaarten reserveren kan online of bij de servicebalie van Cool.