HEERHUGOWAARD - Op 20 en 21 mei vindt er een bijzondere expositie plaats op de Artfarm in Heerhugowaard.

Meerdere kunstenaars hebben de handen ineen geslagen en het thema Liefde genomen voor een expositie. Verbinding, contact, eenheid en samenwerking wordt verbeeld in diverse technieken en vormen .

Tevens zijn er foto’s te zien van professioneel fotograaf Marcel Kolenbrander, hij legde 110 ogen vast terwijl iemand dacht aan een persoon waarvan hij/zij houdt.

In deze tijden van toenemende verdeeldheid eindelijk een project waarin liefde voor elkaar centraal staat. En waar toont de mens meer liefde dan in de ogen; de toegang tot de ziel? Eén blik zegt meer dan 1.000 woorden. De essentie van liefde voor een ander persoon gevangen in één foto.

"In your eyes'' vertelt het verhaal van 110 mensen en hun liefde voor andere mensen. Het resultaat is een aangrijpend hardcover boek. Tijdens de expositie op de Artfarm op 20 en 21 mei kunt u een aantal van deze foto's metersgroot bekijken en de verhalen  achter de foto’s lezen.

Op zondag is Marcel Kolenbrander aanwezig, om meer te vertellen over zijn project, desgewenst kun je ook je eigen ogen op een foto vast laten leggen.

Artfarm, Rustenburgerweg 126, 1703 RZ in Heerhugowaard.

Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie: www.artfarm.nl