HEERHUGOWAARD - Inmiddels een begrip in Heerhugowaard: het familie Koper Gouden Dagen Koffieconcert! Ouderen in Heerhugowaard kunnen op zondag 15 oktober, onder de vlag van Gouden Dagen, weer genieten van een prachtig concert van het Noord Hollands Ouderen Orkest onder leiding van dirigent Luc Mager.

Dit jaar haalt de familie Koper sopraan Sabine Kirsten en de zeer getalenteerde violist Sergei Fedosjeenko uit Rusland naar theater Cool. Het repertoire bestaat o.a. uit muziekstukken van Nabucco, Bohemian Rhapsody en Puszta.

Gasten die al eerder de familie Koper concerten bezochten weten hoe verrassend mooi het concert is en hoe het theater een sfeer oproept van een feestelijk uitje. “Ik wil het beslist niet missen” is een van de veel gehoorde opmerkingen van mensen die al eerder te gast waren. Want muziek speelt een belangrijke rol in het leven van mensen. Het roept herinneringen en emoties op, maakt vrolijk of juist melancholiek. De reacties van het publiek tijdens de concerten van afgelopen jaren waren ontroerend en voor de familie Koper reden om ook in 2017 voor de negende keer een concert aan te bieden aan ouderen in Heerhugowaard. Ouderen en hun begeleider zijn van harte welkom op het concert, aanvang 11.00 uur (zaal open vanaf 10.30 uur).

Belangstellenden kunnen vanaf maandag 25 september 2017 tussen 10.00 en 12.00 uur (uitsluitend van maandag t/m donderdag) tegen een geringe prijs entreekaarten kopen in woonzorgcentrum De Raatstede (Dolomiet 2). De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de stichting Peduli Anak. Er is een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar, uitsluitend te verkrijgen via Nel Nooter (telefoon 072-576 72 00 of nelnooter@dprs.nl). Kom gauw uw entreekaart kopen en geniet van deze muzikale verwennerij. Er is veel plek, maar vol is vol!

Het familie Koper Gouden Dagen Koffieconcert is een van de activiteiten die Gouden Dagen mede dankzij sponsoring kan organiseren. Want maar liefst een kwart van de ouderen zegt er graag eens op uit te willen, terwijl familie, mantelzorg of personeel van woonzorgcentra geen tijd heeft om hen te begeleiden. Gouden Dagen bezorgt ouderen onvergetelijke grote en kleine momenten.

Wanneer Gouden Dagen ook u aanspreekt, kunt u contact opnemen over de mogelijkheden om donateur te worden met Marjet van der Huls (telefoon 072-5767200) of m.vanderhuls@dprs.nl of kijken op de website www.dprs.nl/goudendagen.