HEERHUGOWAARD - Op woensdag 8 mei spelen de cabaretiers van de Finalistentour 2019 van het BNNVARA Leids Cabaret Festival bij Cool kunst en cultuur. In verband met de halve finale van de Champions League wordt de aanvangstijd van de voorstelling vervroegd naar 19:00 uur.

Uniek moment
“Het is uniek dat de Amsterdamse voetbalclub Ajax in de halve finale van de Champions League staat en dus begrijpen wij maar al te goed dat onze theaterbezoekers deze wedstrijd niet willen missen”, aldus John Snoek (programmeur). In overleg met het BNNVARA Leids Cabaret Festival is daarom besloten de aanvangstijd van de voorstelling te vervroegen naar 19:00 uur, zodat de voetballiefhebbers alsnog kunnen genieten van deze spannende wedstrijd.

Wedstrijd op groot scherm
De voorstelling waarbij de finalisten Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders de finale van het festival nog eens dunnetjes overdoen, is om 20:45 afgelopen. Daarna is iedereen, theaterbezoeker of niet, van harte welkom in Café Cool om de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur te aanschouwen.

Kaarten
Theaterbezoekers die al beschikken over een theaterkaart zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Heeft u nog geen kaarten maar wilt u wel genieten van deze complete avond uit? Kijk voor dan voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.