HEERHUGOWAARD - Na de persconferentie van 9 juli was het voor ons even schrikken. De onverwachte strenge maatregelen voor onze sector zorgt voor waarschijnlijk weer een vrijwel lege festival agenda deze zomer. Wij zijn natuurlijk gelijk gaan overleggen met gemeente Alkmaar en gaan kijken naar de mogelijkheden om onze bezoekers toch weer een mooi festival te bieden. Dankzij onze eerste Coronaproof editie van vorig jaar mogen wij ook dit jaar met dit concept Finally Fiesta Festival door laten gaan! Onze bezoekers van vorig jaar weten nog dat dit een heerlijke fiesta was en dit jaar dus met twee stages en veel meer bezoekers!

Wat kun je verwachten?
De datum en line up blijven hetzelfde als gepland. Alle ingrediënten voor een festival zijn aanwezig. De sta tafels zijn terug en er zullen ook picknick/biertafels zijn waar je met vrienden aan kan zitten. Wil je bij de andere stage kijken? Geen probleem, zoek je daar weer een nieuwe tafel! De anderhalve meter verdwijnt vanwege testen voor toegang.

Testen voor toegang!
Finally Fiesta is net als alle andere evenementen deze zomer alleen toegankelijk d.m.v. de CoronaCheck app in combinatie met een ID. Bezoekers moeten zich uiterlijk 24 uur voor binnenkomst laten testen (via www.testenvoortoegang.org) wat geheel gratis is, of via de CoronaCheck app kunnen aantonen dat je ofwel gevaccineerd bent, ofwel een herstelbewijs.

Wij zijn blij met het vertrouwen van onze gemeente en zijn keihard aan het werk om weer een mooi festival neer te zetten en er weer een heerlijke editie van te maken! Mocht er komende weken toch meer versoepeld worden, dan versoepelen wij natuurlijk mee.

Ticketkopers ontvangen binnen een week een mail met daarin hun tickets! Nog geen kaartje? Wacht niet te lang! De Zaterdag is voor 90% uitverkocht en de Zondag voor 75%. Tickets en meer info vindt je op www.finallyfiesta.nl