HEERHUGOWAARD - Het gezelligste festival van Heerhugowaard, Popweekend Dijk & Waard, heeft de line-up voor 2024 bekendgemaakt. Op zaterdag 1 juni strijken Frans Duijts, A* Fever, FeestDJRuud en Mart Hoogkamer neer op het nieuwe festivalterrein op het Strand van Luna. Tevens treden Oôs Joôs, René Le Blanc, Sweet Le Freak & Miss Jacky op. Het programma zal nog verder uitgebreid worden.


Een feest voor jong en oud
Met deze artiesten is er voor elk wat wils op Popweekend Dijk & Waard. Frans Duijts is al decennialang een graag geziene gast op Nederlandse podia en staat garant voor een gezellig meezingfestijn. A* Fever, The Ultimate ABBA Tribute, brengt de hits van de legendarische Zweedse band tot leven en FeestDJRuud zorgt met zijn aanstekelijke energie voor een Neverending Feest. Mart Hoogkamer, een topper uit de Nederlandse muziekscene en bekend van meezingers In Spanje en Ik Ga Zwemmen in Bacardi Lemon, zorgt voor een spectaculaire opening van het festival, door te spelen met een spetterende live band! Een optreden van de West-Friese band Oôs Joôs moet je een keer gezien hebben in je leven, iets om je echt op te verheugen. Alles bij elkaar echt een feest voor jong en oud!

Nieuwe locatie
Dit jaar vindt Popweekend Dijk & Waard voor het eerst plaats op het Strand van Luna. Deze nieuwe locatie biedt meer ruimte en een prachtige ambiance aan het water. FG Live is partner van het festival, dat plaats vindt op zaterdag 1 juni. Dankzij het nieuwe festivalterrein is er meer plaats voor barren, foodtrucks en een leukere festival beleving voor de bezoeker. Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €32,50.

Over Popweekend Dijk & Waard
Popweekend Dijk & Waard is een jaarlijks festival in Heerhugowaard met een gevarieerd programma van livemuziek, dj-sets, foodtrucks en meer. Het festival is bedoeld voor jong en oud en staat garant voor een gezellig weekend vol muziek en plezier.

Meer informatie
Kijk voor tickets en meer informatie over Popweekend Dijk & Waard op www.popweekenddijkenwaard.nl.