HEERHUGOWAARD - Het is weer de mooiste tijd van het jaar en dus tijd voor Het Gemaskerde Kerstbal. Op zaterdag 15 december zal Kompleks in Heerhugowaard de rode loper uitrollen, de zaal is kerstelijk versierd en de beste kerstnummers worden gedraaid. Het is hét feest om samen met je vrienden en/of je partner de kerstperiode in te gaan.

Altijd al naar een American Prom gewild? Dan is dit de gelegenheid. Dames halen hun mooiste galajurk uit de kast en heren hun beste pak, want om 00:00 uur worden de best geklede dame en heer bekroond. Het is wel verplicht om een masker te dragen om aan de contest mee te kunnen doen. Nieuw is de derde prijs: het meest geliefde koppel, hetero óf homo. Dit wordt door het publiek gekozen, dus gooi je charmes in de strijd. Er is genoeg gelegenheid om vast te leggen hoe mooi je er uit ziet. In het voorcafé schiet een fotograaf om jouw promfoto.

Mocht je willen dansen met je partner, kun je om 20:30 aansluiten bij de tangoles van Erik en Mandy Goetjaer. Ben jij geboren met twee linkervoeten? Dan kun je vanaf 21:00 uur komen feesten. Het feest wordt gekleurd met dance, rock en kerstmuziek. All Kompleks wants for christmas, is you.

20:00 tot 01:00 uur *
Beukenlaan 1A, Heerhugowaard.
Entree is €5,- p.p., met masker €1,- korting.