HEERHUGOWAARD - Het lijkt er sterk op dat FG Live in Heerhugowaard zich mag verheugen op een overweldigende publieke belangstelling tijdens de aankomende Koos Alberts Award uitreiking op 17 december.


Het feestelijke evenement zal plaatsvinden in FG Live, gelegen aan het Strand van Luna 1 te Heerhugowaard, waar de genomineerden voor deze bijzondere awards, die uitblinkende prestaties in de Nederlandse muziekindustrie erkennen, nu officieel zijn bekendgemaakt.

Met de spanning die toeneemt in aanloop naar de uitreiking, worden getalenteerde artiesten en professionals in de schijnwerpers gezet. De Koos Alberts Awards beloven een onvergetelijke middag te worden, waar muziekliefhebbers kunnen genieten van optredens en de bekendmaking van de winnaars in diverse categorieën.

De genomineerden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun buitengewone bijdragen aan de Nederlandse muziekscene. Het publiek kan zich verheugen op een diverse line-up van talentvolle artiesten die strijden om de felbegeerde awards. Klik op onderstaande knop om de genomineerden te bekijken voor deze felbegeerde award.

Bekijk hier de genomineerden

Er zijn nog slechts een aantal tickets beschikbaar voor dit unieke evenement en kunnen worden besteld via ticketpoint.nl. Mis deze kans niet om de Koos Alberts Awards 2023 bij te wonen en de winnaars te zien schitteren op het podium.

Evenementdetails:

- Datum: 17 december2023

- Locatie: FG Live, Strand van Luna 1, Heerhugowaard

- Aanvang: 13:00 uur

- Tickets: Verkrijgbaar via ticketpoint.nl