HEERHUGOWAARD - Het HOPPAAA Foodtruckfestival streek afgelopen weekend neer in Heerhugowaard. Drie dagen lang stond Stadspark de Parel in het teken van lekker eten, gezellige muziek, en fun voor de kids en de gehele familie. Het werd bijzonder geslaagd, want mede door het mooie voorjaarsweer kwamen vele bezoekers een kijkje nemen.


Het foodtruckfestival ging vrijdagnmiddag van start en was drie dagen lang tot 20.00 uur geopend. Op het veld van De Parel stonden vele foodtrucks en men kon zich te goed doen aan van alles om de inwendige mens te vullen. Uiteraard ontbraken ook de cocktail- en winebar niet en er was ruimte voor speciale biersoorten en slush puppy's. Wat betreft het "food" kon men ook alle kanten op. Van pannekoeken met aardbeien, tot gepofte aardappellen, Mexicaanse lekkernijen, vlees en vis van de grillplaat, borrelplanken t/m veganprodukten, alles was voor handen.

Door het fraaie weer werd het een sfeervol evenement, mede door het open karakter. Iedereen kon in- en uitlopen (honden uiteraard aan delijn), en het festival was uitermate geschikt om even een uurtje met het gezin door heen te lopen of plaats te nemen op het meubilair of gewoon op het gras. Ook voor de kids was er voldoende vertier met de XL Zweefmolen, een speciale schmincktent en de mogelijkheid om te tafeltennisen of sjoelen. En uiteraard was er muziek van zowel dj's als live artiesten. Op social media waren de reacties van het publiek dan ook zeer positief te noemen. "Leuk, eindelijk weer eens iets voor het hele gezin in Heerhugowaard" of "Even een uurtje rondgelopen, maar zag er uiterst sfeervol en gezellig uit" en "Heerlijk gegeten en de kids hebben genoten", waren slechts enkele van de vele reacties

Ook vanuit Evenementenorganisatie Bruisend was men uiterst content hoe het festival is verlopen. gera van Vliet van Brusiend laat weten: "Wij hebben louter positieve verhalen gehoord vanuit de foodtrucks die er stonden. het was elke dag gezellig druk en de sfeer zat er goed in. wij gaan volgend jaar zeker terugkomen naar Heerhugowaard!".


Meer foto's van HOPPAAA staan op de Facebookpagina's van het Heerhugowaards Dagblad en Dagblad Dijk en Waard.