HEERHUGOWAARD - Dat de Triple X-feesten in Dancing-Partycentrum Marlène al jaren een traditionele garantie voor succes is staat buiten kijf. Zaterdagavond kreeg het verjaardagsfeestje van eigenaar Ad Molenaar nog extra glans met een optreden van Timo Martin.

In een gezellig volle zaal werd het wederom een feest der herkenning met gezellige, voornamelijk Hollandse meezingers. Robbert van der Steenhoven is vrijwel alle edities van de partij en staat ondertussen bekend als de "Mister Triple X". Met zijn ongetemde enthousiasme weet hij urenlang achter elkaar de platen aan elkaar te praten, draaien en te zingen. Rond 22.00 uur komt de bekende volkszanger Peter Beense het podium op, en hoewel al talloze malen te gast in de historie van het Heerhugowaardse café weet hij immer voor een goede sfeer en een hoog meezinggehalte te zorgen in de zaal waar het met de minuut drukker en gezelliger wordt.

Terwijl Van der Steenhoven het publiek warm houdt met tal van meebrullers is het wachten op Tino Martin. De uit Den Haag afkomstige zanger is met name de laatste jaren zeer succesvol in het hele land en deed inmiddels grote concerten op grote podia en theaters zoals Ziggo Dome, AFAS Live, Carré en vele anderen. Op dit moment toert Martin nog steeds met zijn theatershow door het land, maar de entertainer draait ook nog steeds zijn hand niet om om in de kleinere zalen en kroegen op te treden.

Tijdens deze editie van "Triple X" gaf hij extra cachet aan de verjaardag van Ad Molenaar de exact rond middernacht een jaartje mocht bijstrepen. Hoewel laat gearriveerd maakte Martin het wachten meer dan waard. Het podium betredend met "Later als ik groter ben" gaat het publiek gelijk uit zijn dak en brult vervolgens moeiteloos de hits mee. Na de aandacht voor het verjaardagsfeestje en een kerstmedley neemt hij vervolgens afscheid met zijn grootste hit "Zij weet het" waarbij de menigte met volle teugen geniet.

Terwijl na Martin het feestje nog eventjes doorgaat kijkt men in Marlène alweer uit naar de volgende Triple X. Deze zal op 1 februari 2020 plaats vinden met uiteraard Robbert van der Steenhoven en verder topartiesten als John West en Wesley Bronkhorst.