HEERHUGOWAARD - Zondag 12 november ontving Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard ruim 1000 bezoekers tijdens het Babbels Peuter- & Kleuterfestival. Peuters, kleuters, ouders én grootouders genoten van fantasierijke, beestachtige voorstellingen, hebben leerzame muziekworkshops gevolgd, kennis gemaakt met het leven op de boerderij en hun eigen dierenmasker gepimpt.

Kortom: het was een gezellige beestenboel!

Voorstellingen, workshops & meer

Er waren deze dag maar liefst 5 beestachtige voorstellingen te zien waaronder Feest op de boerderij van Fien & Teun, Gonnie & vriendjes en We hebben er een geitje bij. De bekende Fiep Westendorp-karakters kwamen tot leven in de voorstelling Fiep Fiep Vogeltje én in de speciale Fiepbus op het Coolplein. In de foyer en in het café van Cool maakten de kinderen kennis met het leven op en rond de boerderij in de speciale Boerderij Experience. Daarnaast konden kinderen experimenteren met (muziek)instrumenten, hun eigen dierenmasker pimpen, zich verkleden en op de foto als hun favoriete dier. Veel voorstellingen waren tot aan de laatste stoel bezet! Ook de muziekworkshops onder leiding van Cool-docent Bianca IJdema waren druk bezocht. In totaal zijn er ruim 1000 bezoekers op het festival afgekomen.

Het Babbels Peuter- en Kleuterfestival van Cool is hét jaarlijkse feest voor peuters, kleuters, ouders én grootouders! Een feestelijke dag met allerlei voorstellingen, workshops en andere activiteiten, speciaal voor peuters en kleuters. Het volgende Babbels Peuter- en Kleuterfestival van Cool zal in het najaar van 2018 plaatsvinden.