ALKMAAR – Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Na haar indrukwekkende verschijning bij America’s Got Talent belooft 2019 een succesvol jaar in eigen land te worden, met een nieuwe clubtour en een Whitney Houston-tribute in Ahoy. Op 17 mei komt Glennis Grace met band in het kader van haar clubtour naar Podium Victorie in Alkmaar.

Nieuwe clubtour
Dit voorjaar start Glennis Grace met haar clubtour. Samen met haar band brengt zij meer Glennis: persoonlijker, toegankelijker en met nog meer eigen muziek. De clubtour draagt dan ook de toepasselijke naam ‘Meer Van Mij‘. Onlangs verscheen de single ‘Ik wil niet zonder jou’, een Nederlandse bewerking van Lady Gaga's ‘I'll never love again’ uit de filmhit 'A Star Is Born'. Afgelopen vrijdag zong Glennis Grace samen met de vijftienjarige Hoornse zangeres Sezina een prachtig duet tijdens de finale van The Voice Kids.

Succesvol jaar
In 2018 heeft Glennis Grace letterlijk en figuurlijk haar grenzen verlegd. Ze bracht na drie jaar een nieuwe single uit, genaamd ‘Walk On Water’ en tevens maakte ze bekend dat ze als kandidaat mee ging doen aan het Amerikaanse programma America’s Got Talent. Een 5e plaats was het eindresultaat. De zangeres concentreert zich dit jaar op concerten in eigen land.

Een jonge Glennis Grace
Grace haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. Grote bekendheid krijgt ze in 1994 wanneer zij als 16-jarig meisje deelneemt aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’. Ze pakt heel Nederland in en wint voor een miljoenenpubliek het tv-programma.

Support Julia Zahra
De support voor deze avond zal worden verzorgd door Julia Zahra, de jongste winnares ooit van The Voice of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met 'Oops…I did it again' en 'Empire State of Mind' en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Het heerlijke liedje 'Just An Illusion' zorgde voor internationaal succes. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato.

Na afloop draait DJ Juvanice en kan er volop gedanst worden.

Het concert van ‘Glennis Grace’ vindt plaats op 17 mei. Toegangskaarten a €28,- zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl of verkrijgbaar aan de kassa tijdens openingstijden a €28,50.

Online ticket-link: http://bit.ly/2Vfo7f6
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1043347525856846/