Van 5 t/m 10 september organiseert Cool kunst en cultuur de Week van de Proefles. Die week kun je gratis een proefles volgen van bijna alle lessen en cursussen of verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Cursussen
Van maandag 5 t/m vrijdag 9 september zijn er tientallen proeflessen op het gebied van muziek, theater & musical of beeldende kunst. Van vrijwel alle cursussen geeft Cool deze week een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo kun je deelnemen aan een proefles van De Muziekspeeltuin, direct meespelen in Musicalklas, tekenen en schilderen in Atelier Cool of meezingen met Seniorenkoor Surplus.

Instrumenten uitproberen
Op zaterdag 10 september zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om na de zomer te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Rooster en aanmelden
Het rooster van de Week van de Proefles staat op www.coolkunstencultuur.nl. Voor de proeflessen van de cursussen (5-9 september) dien je je van tevoren op te geven. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 10 september is aanmelden niet nodig.

Foto: Frits de Beer