HEERHUGOWAARD - Een uniek samenkomen waarbij 3 oud inwoners van Oterleek de muzikale krachten bundelen voor een ‘eenmalig’ dubbelconcert op deze bijzondere plek. Sandra van der Meer & Kees de Groot (Great Lake Music) en Sander Schuurman (Marcel Kapteijn & The Raindogs) keren terug naar ‘Het Dorp‘ waar de historie en de charme ervan destijds hen alle drie muzikaal hebben geïnspireerd. Op deze middag worden liedjes in eigen formatie ten gehore gebracht en uiteindelijk zal het als gezamenlijk geheel worden afgesloten, dat het bijzonder gaat worden staat buiten kijf!

Marcel Kapteijn (Ten Sharp), wie kent deze Purmerendse wereld zanger nu niet!? Samen met zijn Raindogs komt hij om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer. Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee en laat je ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving!

Kees en Sandra (Great Lake), twee professionele musici van de bovenste plank, spelen een zeer breed en gevarieerd repertoire. Eigen werk gecombineerd met mooie Engelse en Nederlandse liedjes, chansons en verhalen. Dit alles overgoten met hun eigen Great Lake sausje. Muziek om bij weg te dromen. Muziek die je raakt. Muziek die je wakker schudt....

Sandra van der Meer: zang, piano, percussie
Kees de Groot: gitaren, cajon, basgitaar, banjo

KAARTEN ZIJN VERKRIJGBAAR VIA DE WEBSITE VAN HET POLDERMUSEUM / HET OUDE GEMAAL.