HEERHUGOWAARD - Drie horecaondernemers ( Marlene, De Heeren, De Swan) op de Middenweg in Heerhugowaard hebben de krachten na het enorme succes van verleden jaar weer gebundeld. Gezamenlijk organiseren zij weer een spetterende Koningsnacht en Koningsdag op het Raadhuisplein.

Op vrijdag 26 april (Koningsnacht) speelt de formatie "ROYAL BEAT" in de sfeervolle feesttent vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis. Het voor-naprogramma wordt verzorgd door DJ Ray.

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met CO2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Zaterdag 27 april wordt er vanaf 07.00 uur begonnen met de jaarlijkse vrijmarkt. Duizenden mensen komen altijd hier op af om kopen en te verkopen. Aansluitend vanaf 13.00 uur in de feesttent de formatie "THE RICH AND FAMOUS".

Met The Rich and Famous is ieder optreden gegarandeerd één groot feest! The Rich and Famous is een energieke, aantrekkelijke en professionele band bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en professionele technici.Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan The Voice of Holland en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem.De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met onder andere de allernieuwste hits, dance classics, NL-talig, dance, rock en de beste songs uit de 90’s.

Het voor-naprogramma wordt verzorgd door Radio 10 DJ Rene Verkerk en de toegang is deze dag ook gratis.

De organisatie verwacht twee dagen volle bak met veel spektakel en gezelligheid en hebben voor een drankje en hapje alles weer top geregeld.