HEERHUGOWAARD - De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen tot en met december bij Cool kunst en cultuur is van start en we kunnen ons weer verheugen op geweldige voorstellingen. Kaarten voor o.a. Marc-Marie Huijbregts, Harrie Jekkers en The Dutch Eagles gaan hard, maar ook Simone Kleinsma, cabaret duo Yentl en de Boer en Igone de Jongh mogen in dit rijtje van hardlopers niet ontbreken.

Van Karin tot Dolf
Het nieuwe theaterseizoen zit bomvol voorstellingen. Karin Bloemen trapt op donderdag 16 september het seizoen af samen met de Old School Band. In deze muzikale voorstelling brengt ze een ode aan o.a. Aretha Franklin en Amy Winehouse. The Dutch Eagles volgen haar op zaterdag 18 september op met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige samenzang. Tickets voor dit eerste theaterweekend gaan hard, dus wacht niet te lang met reserveren.

In het nieuwe seizoen is er gelukkig ook weer genoeg reden om te lachen! Met Marc-Marie Huijbregts, Sanne Wallis de Vries, Ali B, Roué Verveer en Hans Dorrestijn zit je gegarandeerd met een grote lach in de theaterzaal. Maar ook Kirsten van Teijn, Harrie Jekkers en Dolf Jansen zorgen voor kramp in je lachspieren. Mis deze voorstellingen niet en trek snel een sprintje voor de beste tickets naar www.coolkunstencultuur.nl of de servicebalie van Cool.

Unieke makers en theaterveteranen
De succesvolle serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het nieuwe seizoen een vervolg met veertien bijzondere, avontuurlijke voorstellingen van veelbelovende theatermakers, allen met een vaste lage toegangsprijs van slechts €14,50. In deze serie o.a. muziektheater van Joost Spijkers, herkenbare en hilarische situaties in ‘Margreet heeft de groep verlaten’ en een duister en erotisch toekomstsprookje van La Isla Bonita. Ook is er circustheater van Panama Pictures, dans van LeineRoebana en magisch poppenspel van Wensley Piqué. Met een passe-partout betaal je slechts €110,- voor álle veertien voorstellingen.

Reserveren zonder risico

Cool heeft veel vertrouwen in het nieuwe theaterseizoen en het loslaten van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom kun je geplaceerd kaarten reserveren. Dit betekent dat je zelf je stoel in de zaal kunt kiezen. Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal op deze manier te bezoeken, dan hanteert Cool een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren, zonder risico!