HEERHUGOWAARD - Begin september is het volledige theaterseizoen van Cool kunst en cultuur in de verkoop gegaan en we kunnen ons weer verheugen op een programma vol grote namen en veelbelovende theatermakers. Kaarten voor o.a. Richard Groenendijk, Yentl en de Boer, Dolf Jansen en 3JS gaan hard, maar ook Daniël Arends, Roué Verveer, Ellen ten Damme en Ali B mogen in dit rijtje van hardlopers niet ontbreken.

Lachen met Tineke, Richard en Daniël
Het rijtje van populaire artiesten die in het najaar komen zoals Dolf Jansen, Simone Kleinsma, Roué Verveer en Ali B, krijgt vanaf januari een waanzinnig vervolg. Zo ontvangen we in 2022 onder andere cabaretier Richard Groenendijk, multitalent Ellen ten Damme en koningin van de typetjes Tineke Schouten die haar 25e jubileumshow brengt. Ook cabaretier Daniël Arends komt naar Heerhugowaard, met niet één maar twee verschillende voorstellingen op één avond!

Van Jimi Hendrix tot 3JS
In het nieuwe seizoen klinkt er ook weer veel muziek in de theaterzaal van Cool. Naast tributes als The Jimi Hendrix Re-Experience, Sweet Caroline, Story of Robbie Williams en U2 by 3JS, is er ook veel ruimte voor nieuwe muziek. Zo hertaalt The Kik bekende Eurovisie Songfestival hits en steekt ze in een uniek en origineel jasje. Het succesvolle muziekduo Yentl en de Boer ontving afgelopen jaar voor de tweede keer de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied en gaat dit seizoen een fikkie steken en muziek maken in hun nieuwe show De Kampvuursessies. Ook Roel van Velzen brengt nieuwe muziek in combinatie met openhartige vertalen in de voorstelling Change Of Mind. Liefhebber van klassiek? Kom dan naar Dominic Seldis, Nederlands favoriete Engelsman, die geen gelegenheid voorbij laat gaan om klassieke muziek te promoten onder een zo breed mogelijk publiek.

Reserveren
Kaarten voor deze hardlopers zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool. De gratis brochure met daarin het volledige theaterprogramma van Cool, is verkrijgbaar bij de servicebalie of gratis aan te vragen via www.coolkunstencultuur.nl/aanvraag-theaterbrochure.