HEERHUGOWAARD - De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in Cool kunst en cultuur is losgebarsten! Theo Maassen bevindt zich na de zomer op Onbekend Terrein, Dolf Jansen flitst het theater in, Bert Visscher ligt met bed en al op het podium, Ton Kas komt moppen tappen en de 3JS vieren hun 15-jarig bestaan. Heb jij al plekje in de zaal bemachtigd via www.coolkunstencultuur.nl?

Half juni is het volledige theaterseizoen van Cool in de verkoop gegaan. Na de zomer biedt het theater een programma vol grote namen en veelbelovende theatermakers.
Kaarten voor Roué Verveer, Theo Maassen, Pieter Derks, Sweet Caroline – The Ultimate Tribute to Neil Diamond, Patrick Laureij, Peter Heerschop & Viggo Waas en Queen: The Story – Crazy Little Things gaan hard. Peter Pannekoek, Youp van ’t Hek, Ronald Goedemondt en Van der Laan & Woe zijn inmiddels uitverkocht.

Bijgeboekt
Bert Visscher is in Dijk & Waard nog altijd ongekend populair. Zijn shows op 22 en 23 december zijn nagenoeg uitverkocht. Goed nieuws voor alle fans: Bert speelt op woensdag 21 december een extra voorstelling van Dat zie je een ander niet doen. Aan het programma heeft Cool nog een topshow toegevoegd: En nu dan? van Plien & Bianca op maandag 3 en dinsdag 4 april.

Nieuwe lente
Cool kunst en cultuur richt de schijnwerpers niet alleen op grote namen, maar ook op vernieuwende producties van jonge theatermakers en theaterveteranen met een uitzonderlijk programma. Diverse parels uit theaterland zijn bij elkaar gebracht in de laagdrempelige serie Nieuwe Lente. Met o.a. toneelvoorstellingen van Abdelkader Benali, Nationale Theater en Firma Mes. Muziek van LAKSHMI en Urban Myth. Cello Octet Amsterdam waagt zich aan The Beatles. Dans (o.a. Holland Dance Festival on tour) en cabaret (o.a. Johan Goossens) maken de Nieuwe Lente compleet. Een kaartje voor een Nieuwe Lente-voorstelling kost slechts € 15,- en met een passe-partout bezoek je álle vijftien voorstellingen voor slechts €135,00!

Reserveren
Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie aan het Coolplein. Het volledige theaterprogramma is terug te vinden op de website of in de gratis brochure (verkrijgbaar bij de servicebalie).