ALKMAAR/BERGEN - Dinsdag aanstaande, 14 november 2024, draait voor het eerst de gloednieuwe film van WDO Movies: Chef's Special in de bioscoop van Alkmaar. Een hartverwarmende familiefilm. Het betreft een 'shortfilm' waarin broer 'David' en zijn zusje 'Eline' centraal staan. David, die een stuk ouder is dan Eline, runt zijn eigen restaurant in Bergen en is daar tevens actief als 'chef-kok'. Eline droomt van een toekomst in de keuken en volgt vol bewondering wat haar broer in de keuken doet.


Echter belandt het restaurant in de moeilijkheden en staat de boel op spanning naar aanleiding van een bezoekje van een Michelin recensent. David gooit de handdoek in de ring en sluit het restaurant. Eline weigert dat deze unieke kans niet wordt aangegrepen en doet zelf, stiekem, een poging om het restaurant over te nemen en te koken voor de recensent...

De gezellige en ontroerende familiefilm 'Chef's Special' is geschikt voor alle leeftijden en is opgenomen in Bergen bij onder andere restaurant 'de Ware Jacob' in samenwerking met basisschool leerlingen van de Bosschool in Bergen. Zij hebben eerst de WDO training gevolgd alvorens onderdeel te worden van een professionele filmproductie van WDO Movies.

Tickets zijn hier te bestellen!

https://wdoic.nl/chefs-special/