HEERHUGOWAARD - Na een gedwongen pauze door Corona, is Fanfare Hou en Trouw super trots, dit jaar weer Summerbreeze op het Coolplein in Heerhugowaard te kunnen organiseren. Als eerste zal het fanfareorkest zelf spelen op zaterdag 11 juli, gevolgd door Harmonie het Blazersensemble, waarna Blaaskapel de Blauwe Reigers (onderdeel van Muziekvereniging Hou en Trouw) de middag zal afsluiten.


Kom gezellig een terrasje pakken en geniet gratis van het gevarieerde programma. Een kleine greep uit het repertoire van de fanfare: Little Mermaid, West Ouverture, Grand Professinal, Jamaican Folk Suite, Lilo and Stitch. De harmonie zal onder andere spelen; Can’t help falling in love, Don’t know why, Gabriella’s song en Mamma Mia It’s Abba. Het programma van de Blaaskapel is nog niet vastgesteld maar wat ze ook spelen het zijn meezingers, die iedereen kent, dus dansen is toegestaan.

Beide verenigingen zijn super blij zich weer te mogen presenteren op het Coolplein. Voor het publiek is het ook leuk om het verschil tussen een fanfare en een harmonie te kunnen beluisteren in klank en repertoire. Mocht u na het luisteren denken, dat wil ik ook, spreek dan een van de orkestleden aan of kom langs op een repetitie. Het Blazersensemble repeteert op maandag en Hou en Trouw op dinsdag, beiden in Cool.

Meer info kijk op de websites, blazersensemble.nl of houentrouwhhw.wordpress.com.

Zaterdag 11 juli vanaf 12.15 uur op het Coolplein in Heerhugowaard