HEERHUGOWAARD - Kirsten groeide op tussen de koeien en schapen in Heiloo en ontdekte hier als 12-jarige haar podiumtalent bij plaatselijke jeugdtheater. De muzikale Heiloose staat nu, een aantal jaren later, op vrijdag 15 februari met Nobel in Heerhugowaard. Een mooi moment om kennis te maken met lokaal talent, want Kirsten bezoekt in onze regio alleen Cool kunst en cultuur.

Opgroeien in een ondernemersgezin

In Nobel vertelt Kirsten met veel humor over opgroeien achter een gouden façade in een hardwerkend ondernemersgezin. Wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Of wanneer je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt?

“Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en dat gecombineerd met haar onweerstaanbare komische talent”, schrijft Trouw. Nobel is een schaamteloos eerlijk muzikaal programma over hoe we leven in patronen en hoe goedbedoelde pogingen meestal stranden.

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Uw avondje uit compleet maken? Reserveer dan voor Cool Spijs: geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk gerecht in Café Cool.