HEERHUGOWAARD - Heb jij ook zo’n zin in een bezoek aan het theater? Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken en bestel alvast tickets voor later in het seizoen bij Cool kunst en cultuur! Om je te helpen kiezen geven we wekelijks drie tips uit de tweede helft van het theaterseizoen. Mocht een voorstelling onverhoopt toch niet doorgaan? Dan krijg je gewoon je geld terug. Je kunt dus met een gerust hart reserveren!

Cabarettip: Veldhuis & Kemper
20 jaar geleden stonden Remco Veldhuis en Richard Kemper voor het eerst samen op het podium. Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste show Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de Poelifinario in de wacht sleepten. Je snapt het, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Toneeltip: Huisvrouwen Bestaan Niet
Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen (Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas) die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. Naar de gelijknamige bioscoop die de best bezochte film in 2017 was.

Muziektip: Opera Avanti
Twee jaar na het succesvolle Wien Nur Du Allein dompelt Opera Avanti je dit seizoen opnieuw volledig onder in Weense sferen met een nieuwe selectie van de bekendste Weense operettecomponisten waaronder Stolz, Strauss, Kálmán en Lehár. Vijf solisten worden begeleid door een pianist, strijkersensemble én een themadanser. Een kaartje voor de Wiener Operette Melange is inclusief koffie met sachertorte vooraf en een glas Rieslingwijn in de pauze.

Reserveren
Je reserveert de theaterkaarten eenvoudig via www.coolkunstencultuur.nl of via onze servicebalie (072 576 09 55). Mochten de maatregelen het toch niet toelaten om de theaterzaal te bezoeken, dan hanteert Cool een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren, zonder risico!