HEERHUGOWAARD - Op 21 september 2019 verzorgen Myrthe en Emmy een optreden in het Oude Gemaal, Huigendijk 17 Heerhugowaard.
Aanvang: 15.00 uur, toegang 5,50


Myrthe en Emmy maken al sinds de derde klas van de middelbare school (Han Fortmann) samen muziek. Via school kregen ze opdrachten die ze het liefst samen uitvoerden zoals 'musiceren' waarin iedereen een eigen nummer moest maken. Dit muzikale duo heeft ook meegedaan aan De Grote Prijs van het Trinitas college en vinden het allebei ontzettend gaaf om op te treden, omdat ze op die manier een stukje van zichzelf kunnen delen met een publiek.

Myrthe volgde vanaf de basisschool gitaarlessen en Emmy volgde pianolessen. Afgelopen jaar hebben Myrthe en Emmy samen zanglessen gevolgd. Muziek maken blijft een van de leukste dingen om te doen. De muziek die ze maken heeft invloeden van de rock en de pop, maar heeft soms ook een folk-achtige sound, onder andere in een aantal zelfgeschreven nummers. De teksten hiervan bevatten een stukje persoonlijke visie, een vraag of boodschap aan het publiek om men na te laten denken over de schijnbaar simpele dingen in het leven. Denk bijvoorbeeld aan de kleine mooie dingen die je blij maken of de vraagtekens bij de vanzelfsprekendheid van ons bestaan. Tijdens het optreden zal Myrthe de songs begeleiden op de akoestische gitaar. Het publiek zal verbaasd zijn over deze muzikale talenten!