HEERHUGOWAARD - Wie herkent het niet. Fantaseren met je partner of vrienden over het huis van je dromen. Misschien wil je in je huidige woning blijven wonen en deze verrijken met een uitbouw of wellicht droom je van een stuk grond om een nieuwe woning op te bouwen.


Voor Erwin Jonkman van Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman is dit dagelijkse kost. Vanuit zijn kantoor aan de Middenweg ondersteunt hij zowel particulieren als zakelijke klanten bij nieuw- of verbouwplannen.

‘Sterk in tekenwerk’
‘We kunnen het project begeleiden van het ontwerp tot en met de oplevering, maar we kunnen bijvoorbeeld ook alleen de aanvraag voor de omgevingsvergunning verzorgen. Ons buro staat bekend om kwalitatief goed tekenwerk. We hebben een aantal vaste klanten maar er komen ook nieuwe klanten bij’ vertelt Erwin Jonkman.

‘Onze intentie is om de wensen van de opdrachtgever te verwezenlijken in het ontwerp waarbij we onder andere rekening houden met de budgettering, landelijke en gemeentelijke regelgeving, bestemmingsplannen, bouwbesluit enzovoort’.

Wil je weten wat Erwin Jonkman voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website of kom langs aan de Middenweg 138 voor een vrijblijvend gesprek.

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo JonkmanMiddenweg 138 | 1702 HD Heerhugowaard072-5712886 | www.erwinjonkman.nl