HEERHUGOWAARD - Op zondag 26 mei vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar de Ibiza-markt ON TOUR in Heerhugowaard plaats.

De markt die in eerste instantie zou plaatsvinden bij Palm Beach & Events aan het Strand van Luna is last minute verplaatst naar het Stadspark nabij het centrum van Heerhugowaard.

Een samenwerking met Palm Beach & Events als voorgaand jaar, bleek helaas niet meer mogelijk. Hierdoor, heeft de organisatie snel moeten schakelen voor een nieuwe locatie. Dit is het Stadspark geworden. Een sfeervol park met veel ruimte en centraal gelegen.

De Ibiza-markt is geïnspireerd op de hippiemarkten van Ibiza. Een markt waar moderne hippies originele handgemaakte, hippie en bohemian producten aanbieden waaronder fashion, sieraden, beautyproducten, (lifestyle)accessoires, kunst, vintage en (biologische) lekkernijen.

Met de Ibiza-markt zet Hip & Happy events een uniek dagje uit neer voor jong en oud. Naast alle kleurrijke kraampjes, sfeervolle tentjes en originele fashiontrucks kan de bezoeker ook terecht voor een hapje en drankje in een relaxte setting met zomerse livemuziek.

De markt vindt plaats van 12.00 tot 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Naast Heerhugowaard kan je de IBIZA-MARKT dit jaar onder andere vinden in Den Bosch, Harderwijk, Nijmegen, Zandvoort en Helmond. De gehele tour is te vinden op de website https://hipandhappyevents.nl/agenda/.

Hip & Happy events staat voor kleurrijke events die een glimlach achterlaten op het gezicht van de bezoeker. Voor meer informatie check de website www.hipandhappyevents.nl.