HEERHUGOWAARD - Na het grote succes van vorig jaar vind op zondag 1 oktober weer een woonevent IN EN OM HET HUIS plaats. Op 2 locaties; bij Ant. Duijn keukens aan de Hasselaarsweg 21 en bij De Spinde Meubelen aan de Galileistraat 3-5-11 industrieterrein Zandhorst 2 in Heerhugowaard. De 2 locaties liggen ongeveer 700 meter van elkaar verwijderd met beiden een ruime gratis parkeergelegenheid, met mooi weer een leuk fiets of wandelmoment.

De bedrijven hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk ruim 20 andere bedrijven uitgenodigd om dit woonevent compleet te maken. Voor alle mensen die met een nieuw huis bezig zijn of hun bestaande huis willen restylen is dit een uitgesproken gelegenheid om hier ideeën op te doen, en contacten te leggen. Alle bedrijven die deelnemen aan het event komen uit de regio dus alles mooi dichtbij. Of het nu gaat om de tuinaanleg, nieuwe kozijnen, interieuradvies of een openhaard of pelletkachel, U kunt het allemaal vinden op dit unieke event. De nieuwste technieken wanddecoratie worden gedemonstreerd en we laten U verrassen met de vele mogelijkheden van glas in lood. De huiskok Duncan laat alle nieuwste en lekkerste mogelijkheden zien (en proeven) op kookgebied. Ook informatie over houten vloeren, traprenovatie, ramen en deuren, schilderwerk , het verzorgen van een hele verbouwing of nieuwbouw kunt U op dit gezellige event vinden. Wilt U de kamer eens restylen maar komt U er zelf niet uit, maak even een praatje met de binnenhuisadviseuse, en bespreek de mogelijkheden of vraag advies wat betreft een lichtplan.

Natuurlijk zijn er deze dag veel spectaculaire aanbiedingen, demonstraties en acties van alle deelnemers. Dit alles met gratis toegang en een leuke goodybag voor de eerste 200 bezoekers. Laat U verrassen op deze gezellige en unieke dag bij de 2 mooiste bedrijven uit Heerhugowaard op woon en keukengebied.