LANGEDIJK - Terwijl Kensington het laatste slotakkoord speelt op de Mainstage, blikt de organisatie van Indian Summer terug op een meer dan geslaagde festivaldag. Op het programma stonden onder meer Antoon, Krezip, Chef'Special en Davina Michelle. Het festival werd door maar liefst 21.000 bezoekers bezocht. In 2023 vind Indian Summer plaats op zaterdag 24 juni. De pre-registratie voor de voorverkoop van deze twintigste editie is nu geopend via de website (
www.indiansummerfestival.nl).


Het grootste feestje van Noord-Holland

Dit jaar maakte het festival haar slagzin 'het grootste feestje van Noord-Holland' waar. Na twee noodgedwongen verplaatsingen ontving het festival meer bezoekers dan ooit: 21.000. Dat zijn er zo'n 3.500 meer dan de voorgaande editie in 2019. Ook de regen later op de dag hield het publiek niet tegen. Er werd tot het eind doorgefeest door onze bezoekers, die het zonnetje in huis waren tussen de buien door.

Vertrouwde formule, nieuwe areas

Veel areas bleven zoals vertrouwd, maar kregen een upgrade. Er was een vernieuwde mainstage met een mooi pop-programma en bij de Turn Up stage konden bezoekers dansen op de beste dance, hiphop en house-tracks. Ook is dit jaar de Après-ski bar opnieuw vergroot en is de oude 80/90's-tent omgedoopt tot de 'Back 2 the Future'. Ook konden bezoekers zich wagen aan een potje XL Pacman of Stef Stuntpiloot, hun festivaloutfit compleet maken met glitters bij de glitterbus en stond er een mooie reeks aan foodtrucks klaar. De perfecte festivalformule voor menig Indian Summer-bezoeker!

Line up

Hitmachine Antoon had de eer om de Mainstage te openen, waarbij het veld binnen no-time volstond met fanatieke fans. Op de Turn Up stage kregen onder meer Fokke Simons, Wildstylez en Trobi iedereen aan het dansen op de beste dance, hiphop en house-nummers. In Rudi's Après-ski bar verzorgden Der Rudi en zijn vaste DJ Size Does Matter, Alex en Het Feestteam middenin de zomer een groots Après-ski feest.

Krezip speelden op de Mainstage hun bekendste hits en rockband Kensington sloot het festival knallend af met hun onvervalste gitaarsound, vergezeld door talloze vlammenwerpers.

Pre-registratie

Indian Summer keert terug op 24 juni 2023. Het is alvast mogelijk om je in te schrijven voor de voorverkoop van de editie in 2023. De kaartverkoop zal op een later moment plaatsvinden. Inschrijven voor de voorverkoop is mogelijk via de website: www.indiansummerfestival.nl.