HEERHUGOWAARD - Wilt u meer weten over autisme, behandelmogelijkheden en tips? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdag 12 juni 2018 vanaf 19.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard in Heerhugowaard. Waar u van harte welkom bent!


De laatste jaren is er steeds meer bekend geworden over autisme bij volwassenen.
Soms is bij mensen het autisme lang onopgemerkt gebleven omdat zij in hun leven de juiste, ondersteunende mensen hebben ontmoet en een werk-, woon- en leefsituatie hebben die past bij hun autisme.
Autisme wordt in deze gevallen dan ook vaak pas opgemerkt op het moment dat er grote veranderingen spelen (bijvoorbeeld werk gerelateerd), of wanneer er gekeken wordt naar achterliggende factoren van terugkerende problemen: waarom loopt het in het leven telkens anders dan bij andere mensen?

Datum
Dinsdag 12 juni 2018
van 19.00 uur tot 21.00 uur

Als mensen meer weten en begrijpen over wat autisme is, dan helpt dat de mensen met een autistische stoornis en de mensen in hun omgeving. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over verschillende vormen van autisme, behandel- en begeleidingsmogelijkheden en adviezen voor mensen in de omgeving van Mieke Bellinga. Zij is verpleegkundig specialist en heeft ruime ervaring in het werken met mensen met autisme. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige uit eigen ervaring wat hem of haar geholpen heeft. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen.

Details
Locatie: Bibliotheek Kennemerwaard, Parelhof 1a in Heerhugowaard.
Entree €3,-. In de bibliotheek kunt u niet met contant geld betalen.

Aanmelden
Reserveren is gewenst. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om activiteiten van tevoren te reserveren. Dit kan gemakkelijk en snel via de activiteitenagenda van bibliotheek Kennemerwaard of bij de Klantenservice in één van de bibliotheekvestigingen.