HEERHUGOWAARD - Ondanks dat alle grote evenementen er tot 1 september eruit liggen houdt men bij JC Kompleks in Heerhugowaard ook al vast rekening met de periode daarna. De organisatie heeft daarom besloten om Popmania welke gepland staat van 25 t/m 26 september vooralsnog door te laten gaan en de inschrijving voor de bands/artiesten te openen.


Popmania staat traditioneel bekend als het podium voor lokaal en regionaal talent. Al meer dan twintig jaar is Popmania een begrip in Heerhugowaard en verre omstreken welke ooit begon in de Waardse schouwburg De Schakel. Sinds 2008 wordt Popmania georganiseerd in JC Kompleks met optredens in zowel het café als grote zaal. In 2019 ging de winst in een volgepakt Kompleks naar de band Instrumental Disorder (zie foto)

In een evenement op Facebook laat de organisatie weten dat de inschrijving voor de 2020 editie inmiddels is begonnen:
Ondanks dat niemand weet wat er dit najaar gebeurt, gaan we er positief vanuit dat Popmania 2020 plaatsvindt! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september strijden dan tussen 15 en 20 acts tegen elkaar in het café en in de grote zaal van Kompleks. Prijzen? Dé wisseltrofee, monnies, optredens en meer! Schrijf je muzikale act in door het inschrijfformulier op te vragen via info@kompleks.nl.