HEERHUGOWAARD - Van 13 tot en met 20 oktober 2017 is het Internationale Repair Café Week. Wereldwijd organiseren vrijwilligers in die week bijeenkomsten die draaien om samen repareren. Zo ook op de Rozenlaan 2 in Heerhugowaard (Het Trefpunt, Wonen Plus Welzijn)

Ze zijn extra open op zaterdag 20 oktober van 11.00 - 14.30 uur met als thema de verjaardag van het Repair Café in Nederland en nu ook in de wereld. Iedereen is van harte welkom met kapotte spullen. De vrijwilligers zijn vooral goed in het repareren van defecte keukenapparatuur, elektrisch gereedschap en smartphones. Bij de textiel afdeling ligt de specialiteit op het repareren en verstellen van kleding.

Vijf jaar Repair Café in Heerhugowaard
Tevens wordt gevierd dat het Repair Café vijf jaar in Heerhugowaard bestaat. Op 5 september 2013 organiseerde Martine Raams in Heerhugowaard de allereerste repareerbijeenkomst van het Repair Café.

In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers ervaren de gezelligheid. Ze zien dat repareren mogelijk is, en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is. Kom het ook eens proberen!

Geen defect apparaat of kleding die versteld moet worden maar wel nieuwsgierig wat het Repair Café zoal doet. Kom gerust langs.

Meer info is te vinden op www.repaircafeheerhugowaard.nl. Vragen, stuur een mail naar info@repaircafeheerhugowaard.nl.