HEERHUGOWAARD - Joost de Vries treedt als zanger & entertainer alweer heel wat jaren op en kan teren op een breed allround Engels, - en Nederlandstalig repertoire.


Als Heerhugowaarder is hij er bijzonder trots op dat hij nu met zijn eigen liedjes op een hele speciale locatie, in Het Oude Gemaal van Poldermuseum Heerhugowaard, heel intiem kan optreden voor de mensen die hem al die jaren volgen. Hij zal op zondag 17 november uitvoeringen brengen van al zijn eigen uitgebrachte nummers, maar ook zal de release plaats vinden van een nieuw nummer.

‘Het is toch fantastisch dat je ook de mooie luisterliedjes kunt brengen die je normaal gesproken tijdens een feest niet kunt doen op de bühne’, aldus de zanger.

Singles die het prima deden in het Nederlandse radioland waren o.a.: ‘In de zon’, Adieu mijn vriend, ‘Wat een geluk’, ‘Jij bent mooi’, ‘Het eind van ons latijn’, ‘Zing maar na’, ‘Het is weer zomer’ en ‘Passie’ behaalde diverse noteringen.

Nu komt De Vries dus met een uptempo nummer uit en is getiteld ‘Jij en Ik’. De single is vanaf heden te streamen en te downloaden op de bekende platforms zoals Spotify. Het lied is geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Lei de Bruyn van Royal Music Productions en de plugging zal lopen via Showbizzinfo. De single wordt gepresenteerd tijdens een concert op 17 november in Het Oude Gemaal waar de zanger al zijn eigen nummers uit het heden en verleden zal brengen voor een selecte groep die Joost al die tijd volgen.

Meer informatie? www.boekjoost.nl

Boek nu dus snel je ticket waarbij je voor €10,00,- een drankje krijgt in café De Pomp als ook het album ‘Passie’ ontvangt.

Tevens mag men een GRATIS bezoek brengen aan het Poldermuseum.