OBDAM - Margriet Eshuijs vertelt, zingt en speelt de liedjes die zich aandiende tijdens de reis, “Journey” die zij maakt met haar hond Lola.

Ze zingt een wonderlijke verzameling intense liedjes. De vrolijkheid van “Can’t stop the feeling” van Justin Timberlake en de melancholie in “ Over the Rainbow” van Judy Garland verstrengeld met die buitengewoon mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals “God is asleep” en het lied “Vergeef me lief” naar het gedicht van verzetsvrouw Truus Menger worden gezongen in dit programma. Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg ziet en fotografeert zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.

De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, was er “Journey” en kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur.

Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium als zangeres en instrumentaliste. Ze kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Ze deelt ook haar kennis als zangdocent op conservatoria en in haar privé praktijk en is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.

Wanneer:

zaterdag 25 november

aanvang 20.15 uur entree € 17,50

kaartverkoop www.brakenkerkje.nl