Op dinsdag 11 augustus organiseert Kanowaard in samenwerking met Sportservice Heerhugowaard voor verschillende leeftijdscategorieën een kennismakingsles kanoën. De lessen zijn voor kinderen uit groep 6 t/m 8, voor jongeren van het Voortgezet Onderwijs en voor ouderen. Een mooie tocht varen, spelletjes op het water en onderlinge wedstrijdjes maken de lessen uitdagend voor iedere leeftijd.

Kinderen uit groep 6 t/m 8 kunnen zich inschrijven voor een kennismakingsles op dinsdag 11 augustus. Er zijn lessen op verschillende tijden, bij inschrijving is het mogelijk een voorkeur aan te geven. Meedoen met een volwassene is ook mogelijk (met pappa, mamma, opa of oma bijvoorbeeld). Daarnaast kunnen jongeren van het Voortgezet Onderwijs ook deelnemen aan het kanoën. Meedoen kost €7,50 (betalen via eenmalige machtiging). Kanowaard is de eerste sportaanbieder in de watersportweek die door Sportservice Heerhugowaard georganiseerd wordt. Verderop in de week zijn er nog meer spetterende activiteiten, zoals windsurfen, waterskiën en Stand Up Paddle (SUP).

Voor 55-plussers opent Kanowaard deze dag ook zijn deuren. Van 14.30 uur tot 16.00 uur kunnen mensen vanaf 55 jaar meedoen met een kennismakingsles kanoën. Kosten zijn ook €7,50.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.sportserviceheerhugowaard.nl. Vragen? Neem contact op met  Monique de Vries, 072 – 57 63 880 of via mdevries@sportserviceheerhugowaard.nl.